قیمت جهانی نفت امروز 13 مرداد 1403-راهبرد معاصر
چه خودرو‌هایی شرایط فروش خارج از سامانه را دارند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد

قیمت جهانی نفت امروز 13 مرداد 1403

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲ دلار و ۷۸ سنت معادل ۳.۴۱ درصد کاهش به ۷۶ دلار و ۸۱ سنت رسید.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۲ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 03
کد خبر: ۲۵۲۹۴۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رویترز، قیمت نفت در روز جمعه کاهش یافت و به پایین‌ترین رقم از ماه ژانویه رسید. اطلاعات اقتصادی آمریکا مبنی بر رشد کمتر از حد انتظار اشتغال در این کشور در ماه گذشته میلادی و همچنین اطلاعات اقتصادی ضعیف چین قیمت نفت را تحت فشار گذاشته است.

 

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 2 دلار و 78 سنت معادل 3.41 درصد کاهش به 76 دلار و 81 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 2 دلار و 79 سنت معادل 3.66 درصد کاهش 73 دلار و 52 سنت معامله می‌شود. هر دوی این شاخص‌های نفتی بیش از 3 دلار در هر بشکه کاهش قیمت داشته‌اند.

 


رشد اشتغال در آمریکا در ماه ژوئیه بسیار کمتر از حد انتظار بوده و نرخ بیکاری 4.3 درصد اعلام شده که نشان‌دهنده افزایش نگرانی در مورد رکود احتمالی است.


اطلاعات اقتصادی چین به عنوان بزرگترین وارد کننده نفت دنیا و همچنین تحقیقات بازار نشان می‌دهد فعالیت تولید کارخانه‌ای در سراسر آسیا، اروپا و آمریکا کاهش یافته که خطر رشد ضعیف اقتصاد جهان را به همراه دارد و بر مصرف نفت تاثیر می‌گذارد.

 

کاهش تولید کارخانه‌ای در چین هم قیمت‌ها را تحت تاثیر قرار داده و بر نگرانی در مورد رشد تقاضا افزوده است. واردات و فعالیت پالایشگاهی در چین کمتر از سال گذشته میلادی گزارش شده است.

 

واردات نفت خام آسیا در ماه ژوئیه به پایین‌ترین رقم طی دو سال گذشته رسیده که دلیل اصلی آن ضعف تقاضا در چین و هند است.


در این بین، تولید نفت اوپک در ماه ژوئیه افزایش یافته که نتیجه افزایش عرضه عربستان است که تاثیر کاهش تولید داوطلبانه سایر اعضا در ائتلاف اوپک پلاس را از بین برده است.

 

سازمان کشورهای صادر کننده نفت 26.70 میلیون بشکه در روز نفت در ماه گذشته میلادی تولید کرده که 100 هزار بشکه نسبت به ماه ژوئن افزایش داشته است.

 

اوپک پلاس در اجلاس روز پنج شنبه سیاست تولید خود را بدون تغییر نگه داشت و قرار است از ماه اکتبر افزایش تولید داشته باشد.


سرمایه‌گذاران از نزدیک تحولات خاورمیانه را زیر نظر دارند. حزب الله لبنان اعلام کرد درگیری با رژیم صهیونیستی وارد فاز جدیدی شده است. اما تحلیلگران عقیده دارند هیچ اختلالی در عرضه نفت منطقه صورت نگرفته است./ تسنیم

ارسال نظر